Så här beskrivs webbinariet på Landsbygdsnätverkets webbplats:

Vi behöver producera mer mat. Målet är tydligt både i Sveriges livsmedelsstrategi och strategin för svenskt vattenbruk. Men hur når vi dit?

Välkommen till ett seminarium som ger dig en god överblick av svenskt vattenbruk. Vi samtalar om vattenbruket som bransch, teknikutveckling, djurvälfärd samt regler och politik. Målgruppen är beslutsfattare, näringslivs- och landsbygdsutvecklare samt andra intressenter inom det offentliga.

I webbinariet deltar Kristina Snuttan Sundell, professor i zoofysiologi vid Göteborgs universitet och ordförande för Blå mat samt Anders Kiessling, professor i akvakultur vid SLU som också återfinns i Blå mats styrgrupp. Tillsammans kommer de att föreläsa om kompletterande fiskodlingstekniker.

Läs mer och anmäl dig till webbinariet senast 15 oktober 2021