logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

Blå mats öppna webbinarier: ”Sjömatskonsumtion i Sverige”

29 augusti 2025 | Evenemang

Svenskarnas konsumtion av sjömat minskar, trots både miljö- och näringsmässiga fördelar. Vad ligger bakom utvecklingen – och hur kan vi vända trenden? 

10 september presenterar Anna F Axelsson från forskningsinsitutet Rise rapporten ”Sjömatskonsumtion i Sverige”. I webbinariet deltar även Lina Waara, fiskepolitisk utredare, Jordbruksverket, Sabina Litens Karlsson, toxikolog, Livsmedelsverket och Krishan Kent, styrelseordförande, Fiskbranschens Riksförbund.

Läs mer och anmäl dig på evenemangssidan

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept