logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

7 juni, Kristineberg Talk: Alger – en del av en hållbar framtid

20 maj 2022 | Evenemang

Nästa  föredrag i serien ”Kristineberg Talk” handlar om alger och vad som gör dem till en del av en hållbar framtid. Den 7 juni får du möjlighet att lyssna på Blå mats algexpert Fredrik Gröndahl.

  • Dag och tid: Tisdag 7 juni, 10-10.30
  • Plats: Livesändning

Läs mer om föredraget ”Alger – en del av en hållbar framtid” på Göteborgs universitets webbplats

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept