logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Utlysningar
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök webbplatsen

Choose language

    • English

Se Blå mats seminarium från Almedalsveckan

7 oktober 2022 | Evenemang | Nyheter

På Östersjödagarna under sommarens Almedalsvecka deltog Blå mat i ett seminarium om hållbar blå mat från Östersjön och på land.

Här kan du se seminariet i efterhand. Från Blå mat deltog Fredrik Gröndahl, KTH, Gunilla Rosenqvist, Uppsala universitet/Blått Centrum Gotland, Andreas Pettersson, Länsstyrelsen i Gotlands län, Pontus Gunnarsson, SLU samt partsrepresentanterna Åsa Domeij, Axfood och Sofia Strandberg, Coop.

Almedalsveckan Play: ”Blå mat– vilka förutsättningar finns för hållbar blå mat från Östersjön och på land?”

Konsortiet

Chalmers Göteborgs universitet Innovatum Science Park IVL, Svenska Miljöinstitutet KTH RISE Research Institutes of Sweden SLU Uppsala universitet

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept