I medier
jun 2023
-
EU möte om fiske i Grisslehamn
Nya Åland (papperstidningen)
-
Blå mats unga forskare: "Sjömat hör hemma bland framtidens mat"
Svensk Fisknäring
-
Fäbodifieringens baksida - att skapa hållbara livsmedel
Svensk Fisknäring
maj 2023
apr 2023
-
Restresursfabriken
Svensk Fisknäring
-
Testbädd för sjömatsproduktion med stor potential
Svensk Fisknäring
-
Blå mat: "Efterlyses - havets falukorv"
Svensk Fisknäring
-
Blå mats unga forskare: "Alger på framtidens meny"
Svensk Fisknäring
feb 2023
-
Blå mats unga forskare: "Det finns en ovilja att prova ny mat från havet"
Svensk Fisknäring
-
Blå mat "2023"
Svensk Fisknäring
-
Succé när Nordic Seafood Summit genomfördes för första gången
Svensk Fisknäring
-
Forskning, innovation och produktutveckling
Svensk Fisknäring
dec 2022
-
Invasiva jätteostronet kan bli ”nya fiskpinnen”
Svenska Dagbladet
-
Det här är Blå mat
Svensk fisknäring
-
Blå mats årsmöte - två intensiva dagar på KTH Innovation
Svensk fisknäring
-
#154 Sjömat som julmat – gamla traditioner och framtida frestelser
Landsbygdsnätverket
aug 2022
-
Plenty of Fish in the Sea, Not Enough Fish on the Plate
The Earth and I
-
Årets festivalmat ska inspirera
Skånska Dagbladet
jul 2022
-
"Blå mat sprider kunskap"
Svensk Fisknäring
-
"Åsa Domeij: Man tävlar om sämst miljöpolitik"
Miljö&Utveckling
jun 2022
-
"Chefredaktören tipsar: Måste-eventen i Almedalen"
Livsmedel i fokus
maj 2022
-
"Sjömat över gränsen på Skagerrakkonferensen"
Strömstads tidning
apr 2022
-
"Paradigmskifte på stark frammarsch i Västerhavet!?"
Svensk fisknäring
-
"Sea-farmed supercrop: how seaweed could transform the way we live"
The Guardian
-
"Höjdpunkterna när GastroNord drar igång"
Butikstrender
mar 2022
-
"Fler än 200 utställare på GastroNord 5-7 april"
Meetings International
feb 2022
-
"Nära samverkan med sjömatsnäringen - en nyckelfaktor för mer Blå mat"
Svensk fisknäring
dec 2021
-
"Krångliga regler sätter stopp för 'blå tillväxt'"
DN.se
-
Studio Sjöhistoriska – Avsnitt 5 2021
Sjöhistoriska museet
-
"Utmaningar och möjligheter med ny blå mat"
Svensk fisknäring
-
"Blå mat: Man måste tänka på procenten..."
Svensk fisknäring
-
"Fisk, alger, mittemellan - vad är framtidens sjömat?"
Agfo
nov 2021
okt 2021
-
"Blå mat: Hållbar svensk sjömat- vad är det?"
Svensk fisknäring
-
"Innovativa arbetssätt och inkluderande måltidsupphandling"
Formas
aug 2021
-
"Blå åkrar ger klimatsmart mat"
forskning.se
-
Podden Landet #128 "Nya centrumbildningar ska utveckla svensk livsmedelsproduktion"
Landsbygdsnätverket
-
"Forskare odlar fram havets nya frukter"
Goteborgs-Posten
jul 2021
-
"Dags att bli mer självförsörjande på sjömat"
Svensk fisknäring
-
"Blå mat: Sverige, ett litet land i sjömatsvärlden - som vill växa"
Svensk fisknäring
-
"Hur får vi mer och hållbar sjömat på våra tallrikar?"
Blått Centrum Gotland/Östersjödagarna
maj 2021
apr 2021
feb 2021
-
"Blå Mat boostar svensk sjömatsproduktion"
Svensk fisknäring
-
"Blå Mat skall boosta svensk sjömatsproduktion"
Nära mat
jan 2021
-
"Gotland får viktig roll i statlig satsning på 'blå mat'"
Sveriges radio P4 Gotland
dec 2020
-
"Framtidens klimatsmarta mat"
Sweden Food Arena
nov 2020
-
"Blått centrum i mångmiljonprojekt om sjömat"
Hela Gotland
-
"Nya fångster från havet"
Alingsås Tidning
-
"Storsatsning på forskning inom svensk sjömat"
Livsmedel i fokus
-
"Välkommen satsning på svensk sjömat"
Landsbygdsnätverket