logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

Blå mat i seminarium om hållbar sjömat under Almedalsveckan

5 juli 2021 | Evenemang | Nyheter

5 juli 2021 deltar Blå mat i ett seminarium om hållbar sjömat under Almedalsveckan. I seminariet deltar forskare från Uppsala universitet, Chalmers, Göteborgs universitet och KTH.

”Sverige har förutsättningarna för att producera hållbar sjömat i stor skala. Vi som bor här skulle också må gott av att äta mer sjömat. Hur kan politiker, myndigheter, näringsliv och akademin samverka för att åstadkomma det? Och vad ska vi göra med fisken som inte längre blir foder åt danska minkar?”

Så beskrivs seminariet som arrangeras av Östersjödagarna och som du kan följa digitalt. Läs mer på Almedalsveckans webbplats. Där kan du också se seminariet i efterhand.

  • Se seminariet på Youtube
  • Om seminariet: ”Hur får vi mer och hållbar sjömat på våra tallrikar?” på Almedalsveckans webbplats
  • Östersjödagarna på Uppsala universitets webbsidor om Blått centrum

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept