logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

23-25 november 2021: Vattenbrukskurs – ”Nå ut med din produkt!”

8 oktober 2021 | Evenemang

23 till 25 november kan du delta i vattenbrukskursen ”Nå ut med din produkt! Ökad konkurrenskraft och lönsamhet genom förädling, produktutveckling och marknadsföring av vattenbruksprodukter” i Linköping eller digitalt. Ingrid Undeland, Blå mats koordinator för forskning, deltar och kommer att berätta om användning av sidoströmmar.

Det övergripande syftet är att inspirera, entusiasmera och höja kompetensen hos vattenbrukare inom områdena förädling, produktutveckling och marknadsföring för att ge ökad konkurrenskraft och lönsamhet inom vattenbruk samt förutsättningar för att skapa större och mer diversifierad efterfrågan på vattenbruksprodukter.

Kursen vänder sig främst till  entreprenörer och verksamma inom vattenbruk men alla aktörer med koppling till vattenbruk är välkomna.

Från Blå mat deltar Ingrid Undeland, professor i livsmedelsvetenskap vid Chalmers och Blå mats koordinator för forskning

Kursen arrangeras av Nationellt kompetenscentrum för vattenbruk, SLU Aquaculture, Swemarc och Vattenbrukscentrum Ost.

Läs mer och anmäl dig till kursen senast 19 oktober

(Foto: Peter Rutherhagen, SLU)

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept