logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English
Kristina Snuttan Sundell Professor, zoofysiologi vid Göteborgs universitet

25 oktober 2021 – Kristineberg Talks: ”Framtidens mat är blå”

8 oktober 2021 | Evenemang

Framtidens mat kommer från havet. I nästa föredrag i serien Kristineberg Talks berättar Blå mats Kristina Snuttan Sundell om hållbart vattenbruk och om möjligheterna att vi snart kan se rätter som valthornssnäcksoppa eller friterad sjöstjärna på våra middagsbord.

Dag och tid: 25 oktober 2021, 10.00-10.30

Plats: Digital livesändning

Läs mer på Göteborgs universitets webbplats

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept