logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

7 december – Agfo talk: Fisk, alger, mittemellan Samverkansplattformen för Biomarina näringar – vad är framtidens sjömat?

22 november 2021 | Evenemang

Affärsnätverket Agfo anordnar ett seminarium med ambitionen att hitta svar på frågor om svensk produktion och konsumtion av sjömat. Evenemanget arrangeras fysiskt i Stockholm och är kostnadsfritt.  

Agfo och den inbjudna panelen tar sig an frågor som:

  • Varför kan vi inte själva producera mer av den sjömat vi äter i Sverige?
  • Vad bör vi satsa på för sjömat framåt, givet våra regionala förutsättningar?
  • Hur vänjer vi konsumenten vid att växla över till nya arter och produkter?
  • Är kanske rentav framtidens sjömat vegetabilisk? Kommer vi att äta mer alger och växtbaserade fiskalternativ?
  • Vilka är utmaningarna och hur kan entreprenörer bidra? Vilken innovation krävs?

Från Blå mat deltar Fredrik Gröndahl, koordinator för kompetenshöjning.

Dag och tid: 7 december 2021, 8-10

Plats: ”Gröna näringslivets hus”, Franzéngatan 1B, Stockholm

Läs mer och anmäl dig här

Se seminariet i efterhand

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept