Ny doktorandkurs: ”Sjömat; från produktion till konsumtion”
Under vecka 10 (7 till och med 11 mars) ges för första gången den nya doktorandkursen ”Sjömat; från produktion till konsumtion” på Kristineberg Center i Fiskebäckskil. Kursen har som mål att ge deltagarna bred kunskap om produktionssystemet för sjömat, med ett särskilt fokus på svenska arter och värdekedjor.
Kursen är skräddarsydd för Blå mats unga forskare men den är öppen för andra doktorander och postdocs. Även näringslivsrepresentanter är välkomna att anmäla sig till kursen mot en avgift. För Blå mats partners är kursavgiften 15 000 kronor, inklusive helpension på Kristineberg Center. För övriga är kursavgiften 17 000 kronor, inklusive helpension på Kristineberg Center.
Flera av Blå mats experter undervisar i kursen som också innehåller studiebesök hos Blå mats näringslivspartners.
Studenter och postdocs vid Chalmers kan anmäla sig till kursen på Chalmers webbplats. Övriga kan anmäla sig till Ingrid Undeland via mail. För frågor om boende, måltider och hur du tar dig till Kristineberg kontakta Fredrik Gröndahl.
Sista anmälningsdag: 28 februari 2022
Doktorandkursen ”Sjömat; från produktion till konsumtion” på Chalmers webbplats
Läroplan: ”The seafood value chain; from production to consumption”
Schema: ”The seafood value chain; from production to consumption”
Foto: Eduardo Infantes, Göteborgs universitet