logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

3 mars – föredrag: ”Framtidens mat är blå – hållbar sjömat i en spännande smakmeny”

28 februari 2022 | Evenemang | Nyheter

I framtiden kommer maten till större del från vattnet. Det menar Kristina Snuttan Sundell, professor i zoofysiologi och ordförande för Blå mat. På torsdag 3 mars berättar hon om framtidens mat i ett föredrag på Göteborgs naturhistoriska museum. Efter föredraget finns också möjlighet att smaka på framtidens mat.

Plats: Göteborgs naturhistoriska museum, Museivägen 10, Göteborg.

Tid: 18-19.30

Museet har fri entré

Läs mer på museets webbplats

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept