logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

Malmöfestivalen: Blå mat x Karin Lei

17 augusti 2022 | Evenemang | Nyheter

Fredag 19 augusti kan du träffa Blå mat och matkreatören Karin Lei på Malmöfestivalen. Tillsammans står vi för den avslutande programpunkten på Gatuscenen på Gustav Adolfs torg. Under Blå mats festivalpass kan du också lära dig varför alger är framtidens mat, vad som går att äta och odla från hav och sjöar och även göra ditt eget tångsalt.

Blå mat deltar för första gången i Malmöfestivalen med tre programpunkter och en utställning. Du som besöker festivalen är varmt välkommen att besöka utställningen på scenen mellan programpunkterna. Där får du lära dig mer om sjömat och även göra ditt eget tångsalt att ta med hem.

14.00 Alger – framtidens mat, Fredrik Gröndahl

15.30 Kan man äta havskatt och sjöstjärna?, Kristina Snuttan Sundell

16.30 Sjömat med Karin Lei, Karin Lei, Kristina Snuttan Sundell och Fredrik Gröndahl

Här finns allt du kan tänkas vilja veta om Malmöfestivalen.

Foto: Julia Lei Tran

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept