Malmöfestivalen: Blå mat x Karin Lei
Fredag 19 augusti kan du träffa Blå mat och matkreatören Karin Lei på Malmöfestivalen. Tillsammans står vi för den avslutande programpunkten på Gatuscenen på Gustav Adolfs torg. Under Blå mats festivalpass kan du också lära dig varför alger är framtidens mat, vad som går att äta och odla från hav och sjöar och även göra ditt eget tångsalt.
Blå mat deltar för första gången i Malmöfestivalen med tre programpunkter och en utställning. Du som besöker festivalen är varmt välkommen att besöka utställningen på scenen mellan programpunkterna. Där får du lära dig mer om sjömat och även göra ditt eget tångsalt att ta med hem.
14.00 Alger – framtidens mat, Fredrik Gröndahl
15.30 Kan man äta havskatt och sjöstjärna?, Kristina Snuttan Sundell
16.30 Sjömat med Karin Lei, Karin Lei, Kristina Snuttan Sundell och Fredrik Gröndahl
Foto: Julia Lei Tran