logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

24 november: ”Hållbar blå mat 2030: Framtidens sjömat i Sverige”

11 november 2022 | Evenemang | Nyheter

Torsdag 24 november deltar Blå mats Fredrik Gröndahl och Friederike Ziegler i slutwebbinarium för projektet Seawin: ”Hållbar blå mat 2030: Framtidens sjömat i Sverige”. Fokus ligger på  sjömatens roll i framtidens matsystem – i Sverige och världen.

  • Dag och tid: Torsdag 24 november 2022, 10-12
  • Plats: Digitalt på Kungl. Vetenskapsakademiens webbplats: www.kva.se/evenemang/hallbar-bla-mat-2030-framtidens-sjomat-i-sverige

Ingen anmälan krävs.

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept