logotype logotype
language
close
search
close
close
menu
  • Startsida
  • Senaste nytt
  • Forskning
  • Publikationer
  • Satellitprojekt
  • Nyhetsbrev
  • Om Blå mat
  • Kontakt
Linkedin

Sök

Choose language

    • English

Ny bok om den okända maten från havet

28 november 2022 | Nyheter

I boken ”Sjömat – den ätbara mångfalden i havet” berättar Kennet Lundin, marinbiolog och vetenskaplig intendent vid Göteborgs naturhistoriska museum och docent vid Göteborgs universitet, om de många arter från havet vi normalt inte äter.

Blå mats Kristina Snuttan Sundell är en av de experter som har bidragit till boken.

Om ”Sjömat – den ätbara mångfalden i havet” på förlagets webbplats

Konsortiet

KTH Chalmers Göteborgs universitet SLU Uppsala universitet IVL, Svenska Miljöinstitutet RISE Research Institutes of Sweden Innovatum Science Park Axfoundation Matfiskodlarna Sverige AB Orkla Foods Sverige

Huvudfinansiärer

Formas Västra Götalandsregionen

Sociala medier

Linkedin

Kontakt

info@bluefood.se
This site uses cookies.
I accept