Blå mat diskuterar livsmedelsförsörjning och sjömat på Sweden Innovation Days
Du vill veta hur det svenska livsmedelssystemet kan bli mer motståndskraftigt, robust och hållbart. Du borde anmäla dig och ta del av programpunkten ”The Swedish food system – how can we become more resilient and sustainable?” under Sweden Innovation Days. Evenemanget är webbsänt och kostnadsfritt så du behöver inte resa.
Förra årets oväntade kris i de globala livsmedelsförsörjningskedjorna har satt ljuset på Sveriges internationella beroende. Under konferensen Sweden Innovation Days kommer Blå mats Fredrik Gröndahl, KTH, och Sus Ekstedt, Innovatum Science Park, att diskutera med Ingrid Petersson, regeringens särskilda utredare för utredningen ”En ny livsmedelsberedskap”, om hur Sverige påverkas av händelser i omvärlden och om hur sjömat kan bidra till framtidens livsmedelsförsörjning.
Programpunkten ”The Swedish food system – how can we become more resilient and sustainable?” äger rum på konferensens huvudscen, onsdag 22 mars, 14.25-14.45.
Konferensen pågår 21 till 23 mars. Deltagandet är kostnadsfritt och webbsänt men du behöver registrera dig för att delta.